1. PLATA LA LIVRARE
Daca selectezi optiunea “Plata la livrare”, in momentul primirii coletului trebuie sa inmanezi curierului suma aferenta produselor comandate.
Cel mai bine este ziua primirii coletului să ai la tine suma calculată pe care trebuie să o plătești pentru comandă.
2. PLATA PRIN CARDUL BANCAR
Poti efectua plata online prin cardul bancar personal, in conditii de siguranta deplina.
Dupa trimiterea comenzii, vei fi directionat catre pagina Netopia mobilPay pentru introducerea datelor de pe card. Poti sta fara griji, nu iti vom cere niciodata codul PIN!
Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii tale.

3. ORDIN DE PLATA
In cazul in care selectezi aceasta optiune, dupa completarea formularului de comanda din cosul de cumparaturi, alege „Finalizare comanda”
Apoi, vei fi redirectionat catre interfata Netopia mobilPay, unde vei regasi ordinul de plata precompletat cu toate detaliile necesare finalizarii tranzactiei.
Selectezi optiunea „Trimite email” sau „Printeaza” iar datele din ordinul de plata vor veni pe email, respectiv le vei avea printate sau salvate in PDF.
Efectueaza plata prin platforma dedicata de Internet Banking a bancii tale sau achita numerar la sucursala acesteia. Noi iti vom rezerva produsele timp de 48 de ore, timp in care banca prin internediul careia ai platit trebuie sa ne confirme tranzactia.
Daca ai intrebari, ne poti contacta de luni pana vineri, in intervalul 09.00 – 18.00 la nr de telefon 0747 963 288 sau pe email, la adresa office@novetti.ro Spor la shopping!

Pentru toate comenzile de peste 150 RON cumparate de pe site-ul nostru, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT

Orice comanda plasata pe site-ul nostru trebuie confirmata telefonic si pe mail de catre dumneavoasta, inainte de a fi procesata.

Nicio informatie bancara nu este inregistrata aceasta fiind transmisa direct catre procesatorul de plati printr-o conexiune criptata si securizata.