Conditii general de acordare a garantiei

Pastrati factura primita impreuna cu produsele cumparate pentru eventualele reclamatii de calitate care pot fi adresa magazinului nostru, in perioada de garantie. In urma achizitionarii unui produs de pe site-ul nostru va asiguram toate drepturile conferite de legislatia in vigoare (Legea nr. 449/2003, Ordonanta Guvernului Romaniei nr. 21 / 1992, republicata).

Modalitatea prin care se asigura consumatorlui garantia este inlocuirea acestuia sau daca acest lucru nu este posibil restituirea contravalorii. Termenul de garantie este 30 de zile de la data livrarii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului. Raspunderea vanzatorului este asumata in conformitatea cu dispozitiile art. 16 din Legea 449/2003. Rezolutia contractului, respectiv restituirea contravalorii produsului se face in conditiile art. 11 din Legea 449/2003, precum si art. 14 si art. 15 din OG21/1992 republicata. Masura reparatorie poate fi stabilita prin negociere comuna.

PENTRU ACORDAREA GARANTIEI ESTE NECESARA RESPECTAREA INSTRUCTIUNILOR PRECIZATE MAI JOS

Compozitia, instructiunile de intretinere precum si pictogramele cu instructiunile de curatare si intretinere ale produsului dumneavoastra se gasesc pe eticheta interioara a acestuia. Acestea sunt specifice produsului dumneavoastra si este obligatorie consultarea acestora.

Instructiuni de intretinere pentru produse altele decat cele din piele

Articole de imbracaminte

Instructiuni de intretinere pentru produse din piele

Incaltaminte

Articole de imbracaminte si curele

Garantia se ofera dupa constatarea deficientelor. Pentru aceasta este necesara returnarea produsului catre noi impreuna cu factura fiscala ce dovedeste achizitia.

ATENTIE!!! Nu taiati eticheta interioara a produsului. Lipsa acestei etichete interioare duce automat la pierderea oricarei garantii.