Produsele se pot comanda online, telefonic sau prin email

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
- Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
- Metoda de livrare: alegeti modalitatea cu care doriti sa se faca livrarea


Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In curs de confirmare". In momentul procesarii comenzii de catre novetti.ro, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii ”Comanda confirmata”.
Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica
Telefonand la +4 0746 993 972, un agent de vanzari novetti.ro va va prelua comanda.

Comanda prin email 
In sectiunea contact puteti trimite comanda dumneavostra folosind formularul ”Trimite mesaj”
- Completati datele dumneavostra de contact (nume, email, numar de telefon);
- Mesaj: completati produsul/produsele pe care le doriti.

Nu exista valoare minima pentru o comanda.

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter!

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER SI PRIMESTI 50 RON PENTRU PRIMELE CUMPARATURI